tjugonionde oktober nollnio

En dag att minnas och inlägget är bara till Faten!


GRATTIS, inte en dag för sent eller för tidigt höhö
sinnesjukt skönt tycker jag, undra då hur skönt hon tycker att det är?
just ja, hon har tagit körkort, kanske bör nämnas!

en viktig människa gör en viktig sak, det är viktigt!


tjugoåtta

Fick mig en otroligt trevlig filmkikskväll med mina underbara torvallahoes + odensalahoe igår. Efter det lite fika, eller jag och camilla fikade iallafall. Jag och Linda raceade till Pernilla utan att jag visste om det och satt hos henne en stund sen gjorde sängen rätt för sig. Nu ska jag byta om och åka och träna tänkte jag, sen blir det mys med Pernilla och ikväll planering inför forum, kan behövas vi har noll koll och allt är hullerombuller (som vanligt).

Idag har jag varit med Erika och ridit på hennes häst, Top Selection. 
det var ju en upplevelse i sig, det var en liten tjej som blev sparkad av
en annan häst när jag var där också, riktigt läskigt.
 

It's like one of those bad dreams
when you can't wake up

never

Hittade lite presenter till lillSabina som blir storSabina iallafall, kom hem och lagade kycklingwook och ris det var gött. Nu ska jag byta om och dra ner på golds en sväng sen vipkväll på cubus tydligen. Kvällen kryddas med desperata och mina hoes, ska ladda inför imorgon också kan behövas.
Snart är det forum också, hoppas på lika bra väder som sist, tjejer man kan alltid hoppas.


Bakom varje hög av sand finns guld för den som letar


Tisdag

Ställde klockan imorse och var trött när den ringde, det var inte likt mig eftersom att jag la mig i tid igår, knasigt. Nyduschad och redo för en sväng på staden med Sabina som ska få leta ut en födelsedagspresent eftersom att hon fyller år på söndag. Sen blir det träning och ikväll mys med Camilla och förhoppningsvis Faten om hon pluggat lite idag så hon har tid med oss:) Imorgon ska jag för övrigt rida, mjoo du läste rätt, på en riktig häst, erikas häst. Det kan ju bli en upplevelse för sig, även en syn för sig. Min mamma sa samma sak som faten "men herregud Angelica." Erika tror att jag kommer trilla av men jag ger mig inte för det, jag ska upp och ner frågan är å vilket vis jag kommer komma ner:)




Jag skulle aldrig sluta orka
men jag gav upp för länge sen


måndag


Om du vet vad du vill, om du vet
har du ingenting att hämta här
ingenting att hämta här


For you and you

Jag tackar för en klockren helg och en gårdag som heter duga.
Länge sen krogen var så rolig, hela kvällen var roligare än väntat, TACK CAMILLA!


Vet inte längre, tog det antagligen ett steg för långt


tjugoandra oktober

Take you memories, I don't need them

Camilla har hittat stigen tillbaka till bloggen, I'm glad. Faten är sjuk, vilket är sämst eftersom att hon bara är här x antal dagar till. Imorgon är det Fredag och det lutar mot utgång även denna helg, har hamnat i ett mönster jag bör försöka klättra ur. Forum om två veckor, det blir la gött. Halloween nästa helg, undra vart tiden tar vägen egentligen, jag har knappt insett att det är oktober än och det är tydligen den 22 redan, löning imorgon det blir gött. jobb 12-19.45 imorgon, hinner knappt hem men först alltid en dusch....osv. Räknar med att camilla gör dansgolvet osäkert med mig och att Faten gör baren osäker med mig imorgon?





I would never try to take your freedom, I can't take it
you can't take me, but I can give myself to you


tjugoförsta oktober

gravity wants to bring me down

Party like a rockstar, ikväll är det lillördag snart är det helg det gillar vi.
snart jobb jobb, har varit ledig i tre dagar känns skumt, back to wooork




a change in the weather

tjugonde oktober

When I see you, I run out of words to say

Tisdag, ledig idag med
Insåg för ett tag sen att det är tre dagar till löning nu och det värmer ju lite i hjärtat måste jag säga, lite pengar på det här bara så är det ju kalas. Sitter med min vardagliga smoothie och inväntar angelica och body pump, sen ska jag nog träffa marlene och hem och sova lite, ska bli sköönt. Ikväll är det desperata hemmafruar, det gillar vi.
Dags att gå ut med hunden, mammsen är i sthlm över dagen.

tack

nittonde oktober

Måndag och en ledig dag, började dagen med att inse att det börjat en ny säsong av One tree hill så jag satte mig till rätta och kikade på de fem första avsnitten, det är kärlek det. Pallrade mig iväg och promenerade med Thomas i höstvädret sedan spinning med Angelica och nu sitter jag, inte helt oväntat här och lyssnar på min gud aka Lars Winnerbäck och ska tappa upp ett bad, tappa UPP ett bad? för det första, vadå tappa ett bad? och upp? om man tappar något faller det ner, inte upp? eller? jag ska fylla karet med vatten borde jag kanske säga så jag slipper störa mig på ordens betydelser, så jag ska fylla ett kar med vatten.


Trough the good and the bad times
I can't help but wounder what could have been

091018

Pusselbitarna faller på plats och igår var en kväll att minnas.

Började med middag hemma hos mig, tacos och bål. Fortsatte kvällen med drickspel och singstar för att sedan bege oss till p1 för lite cider och drinkar, vidare till Larrys och sedan begav jag mig till g3. Man ska utnyttja tiden väl säger dom, orkade även med en efterfest och har inte sovit riktigt än. Ska lägga mig nu en sväng.

Faten och Camilla kom ner och släpade mig ur sängen i princip vilket var underbart bra, tog bilen (stort frågetecken där, nykter?)till stan och mötte upp johanna och drog en bakis pizza på PizzaLand, göttans. Innebandy i valla och seda bestämde vi att lite egentid kan vara bra och sedan ska vi göra något ikväll igen.
Jo faten, bilder kommer.

Det här är lycka, nu är det som det ska vara.
Ska vi frysa tiden lite?


I gotta feelin

that tonight's gonna be a good night

Kameran är laddad, för oss som behöver hälp med minnet längre fram i livet.
maten är handlad, drickan är handlad humöret är okej, efter en dusch fulländat.




Ni vet vad som gäller eller?

091016

Vi har blivit som dom

Träning med Angelica idag, vi är bra hurtiga vi.Dags att börja med en avskedspresent till henne också, sluta åk. Jobb imorgon så måste jag åka ner på stan och fixa kort till körkortet, just snyggt. Men imorgon är det ju fredag så allt är väl möjligt antar jag, Faten sätter sig på tåget imorgon så är hon framme på lördag, kärlek. Håret blev det ingen ändring på i princip, tror att jag har färgat det för mycket för att det ska orka suga åt sig färg eller något ingenting hände iallafall. Jag överväger att köpa en systemkamera, kan jag behöva och jag tror Faten instämmer, synd bara att pengar inte växer på träd. McDonalds är inget träd iallafall, växer inte så mycket pengar där heller iofs.




Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
och försökt att vara nån till lags
man kämpar för en plats som passar både här och där 
och snart har man glömt vem man är

091015

Idag firar jag och mitt körkort ett år tillsammans, mitt körkort som förövrigt är borta.
Dags att fixa ett nytt kände jag då, det är en typisk braattha sak.
Tror inte att Wargentinkortet kan hjälpa mig lika bra om polisen stoppar mig som i kön till marite.

Finvere igår så jag tog en promenad till stan längs sjönmed ipoden, det gjorde mig gott.

Jag och pillan gjorde lunch, stuvademackaroner och körv, mackaronerna blev mer mos och sönderkokade än stuvade, typiskt sanbbmackaroner men det gick ner i våra hungriga magar. Sen gjorde vi muffins med chokladbitar, mummsigt. Åkte och lämnade in Pillans mobil, vilket verkligen var på tiden sen köpte vi hårfärg, jag gör ett nytt försök och Pernilla följer strömmen. (Tror att det var hennes idé så jag är nog den döda fisken som följer strömmen, men saksamma va?) Middag = Laxpasta bra inför träning har jag hört, eller...

Stor plus i kanten för en rolig stängning som gav mig träningsvärk i magen, viktigt!



Man väcker en ångest när man släcker en annan

so beautiful

Fick sovmorgon idag, skulle börja halv fyra men ska börja åtta, slappt tänkte jag och förbereder mig nu för en promenad till staden. Solen skiner, typiskt höstväder och jag har laddat ipoden med massa tung musik. Min pappa har skaffar Facebook, plus i kanten till han som hänger med i svängarna tycker jag. Jag var hans enda vän, undra om jag fortfarande är det? Onsdag iallafall, och det är lillördag synd att man stänger höhö . Nä nu ska hunden få kissa osv, sen ska mina ben tynas har träningsvärk som inte ens går att beskriva med ord.



I never wanna see you cry cry cry, and I never wanna tell a lie lie lie.
Akon - Beautiful


I wanna put you in my closet

Staden med Camilla och Pernilla idag, skulle hitta leggins, gick ju sådär om man uttrycker sig så. Köpte dock biljett till LarsWinnerbäck aka guden, så någon nytta fick jag ju gjord. Tränade med Angelica, angelica som förövrigt ska flytta till Malta i november suck. Nyduschad och ska åka till Pernilla och göra chokladfondue ochkika desperata, bättre tisdag.

Igår var det kladdkakemys hos Pernilla, med henne Linda och Camilla (Camilla blev dock kidnappad av mig, tyckte jag att jag gjorde riktigt bra).
Det var trevligt och snart kommer Fatna hem!

Nya äventyr tänker jag då




It's a cold and it's a broken hallelujah


You and I

Har sovit hela dagen, iallfall till halv tre sen sov jag lite till efter det också till halv fem ungefär. Det behövde jag, nu måste jag vara utvilad kan man tycka. Ska iväg och träna snart också, lite duktig känner jag mig iallafall. Dags att göra något av dagen nu kanske, ta en banan gå ut med nissepisse och åka ner och plåga mig på golds. Ikväll blir det Pernilla, får se vad det kan bjuda på.


Var en millimeter ifrån att ta tåget eller flyget ner till Faten, synd att förbindelserna är sämst och att avgångarna inte stämmer ihop med varandra, typiskt oflyt.


I might laugh at you


I hold my pillow tight

Jobb jobb jobb och helgen är över, två lediga dagar framför mig nu.
Gisela är hemma igen, Faten är snart hemma.
Bitarna faller på plats så att säga!
bjuder på lite underbara mobilkamerabilder, bilder fräschar upp minnet.





"I'm not scared of beeing alone, I just don't want to"


tionde oktober nollnio

I don't even mind!

Klockren kväll igår, måste göras om typ nu!
Nu blir det fotboll givetvis, dags att röra på sig.
Sverige-Danmark, it's on!




och jag saknar faten, idag hade vi legat hemma hos henne och pratat om gårdagens bravader.
(misstänker att vi hade ätit guaca också) det är kärlek det!


I never made promises lightly

Promenix med Marlene och Camilla, riktigt mysigt!
Solen sken, gick nog inte en hel minut utan att vi brast i skratt åt alla knasiga underbara minnen vi har tillsammans, our glory days alltså herregud. Ändå tror jag inte ens att vi gick igenom hälften av allt vi lyckats med och då fick ändå varje grej en halvminut typ, tänk då att vi gick till lillänge, massa minnen.
Tack för er, tack för oss!


Det är nu man inser vad man har och vad man saknar
jag älskar er


will you stay with me?

Ledig idag, igår blev det stängning istället för Towe som var tvungen att åka på akuten, token skrämde mig rejält där ett tag men det gick bra. Var tvungen att köra hem mamma från tjejmiddag också där vid niosnåret, i ett snökaos. Vinterdäcken hjälpte knappt och jag var nära att krocka och glida förbi rödlysena, illa illa. Ikväll blir det lite planering inför Forum, kan behövas kände jag så jag drog iväg sms till alla. Ikväll är det även hockey 19.00, men jag har ingen hockeyvän, kom inte mycket positivt av att du flyttade Frun.

Nu kikar jag kurser och liknande på lu.se, LundsUniversitet ska det vara något för mig det? Litar till fullo på Faten så jag misstänker att vi skulle kunna ha det rejält roligt där nere. Appropå Faten så behöver jag prata med henne, börjar bli lite smått galen utan henne.
Faten, du bjuder på den här bilden utan att du vet om det.



Man kan inte både ha kakan och äta den, skulle man kunna skulle jag ha gjort det
men tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen?
see the children run as the sun goes down


I would give it all up

Satt nyss och la harpan, skämmes kände jag då.
Dags att lägga sig och sova, till och med det är mer vettigt

Fick smaka på Linda ikväll, och även lite på Linus tack för det.
På Onsdag blir deet lite planering inför forum hela gänget, får hoppas
att vi kommer fram till något vettigt är inte så länge som man kan tro kvar.


Sofia, Sofia, Sofia

Oktober; femte

Sitter och väntar modigt på sparken
Måndag, ledig.
Skulle ner och träna med Sofie men jag är ju latare än judas(saknar grund på hur lat judas egentligen var, men det låter bra), Imorgon ska jag träffa AnnaPanna på dagen sen jobb, onsdag blir det Jens och Torsdag ska jag vara med Sofie dagen innan hon far. up up and away. Sen jobb hela helgen, dock bra eftersom att utgång inte ens finns med på schemat för resten av året, haha! Snart ska jag nog bege mig ner på stan bara mamma och janne kommer tillbaka med bilen, däckbyte pågår. Måste kika efter en vinterjacka, så ska jag även åka och hälsa på Sof tänkte jag det har gått  två år och fem månader, två år och fem ofattbara månader. Saknad men aldrig glömd.





And I will give up this fight


She's nothing like a girl you've ever seen before

Lite för mycket i fredag, lite för dåligt i lördags lite sjukdom på det och en dag som spenderades i sängen. Söndag och jag var på benen igen jobb 12-19 och imorgon är jag ledig, ska pallra mig ner och träna med Sofie vid 12 hade jag tänkt. Hon åker till överallt? kanske man skulle kunna säga på fredag, och blir borta fem månader HYFFS tänkte jag då. Tror att en dusch skulle sitta rätt bra på det här, vill ju inte gärna lukta fritös.






Mitt lördagsgodis är att läsa viktors blogg!

Damn so sexy bitch


hurru!

Nu önskar jag att faten hade sin mobil, hon hade varit den första och antagligen den enda jag hade droppat ett sms till nu.


Till Faten:
Hurru, jag sitter iallafall själv och dricker på mitt rum nu.
Kan vara för att alla är så seg eller för att jag är som jag är, haha.
Du gillar mig ändå, PUSS!



jag suckar lite lätt och hoppas att Faten läser min blogg =)

A big hole

searching

Jobb idag, staden och bytte ett par jeans sen blev det föreningsfotboll i kylan med thomas christian tove och linda. Nu laddar jag inför kvällen, ska in i duschen och försöka uppnå min vanliga kroppstemeperatur och ikväll blir det jeans, huga vad kyligt det är ute alltså inte ens okej är det. jobb imorgon 12-16.30 bakis, kommer bli bra det!

införskaffade mig ny mobil igår, en samsung vet inte om det var bra eller dåligt än. komplicerat är det iallafall, men det kommer väl kanske. Ikväll blir det nog den gamla mobilen som får följa med på krogen iallafall någon gräns måste nog även jag ha.



If you didn't come to dance then what did you come for?

oh happy days

Bilder säger mer än tusen ord,
tusen ord skulle inte räcka
för att beskriva vad jag skulle ge
för att vara där igen, med er!






Oktober

Då var det oktober och officiellt höst skulle man kanske kunna säga, temperaturen är nere på noll och angelica är hungrig och suktar efter en bra film en skön filt och lite turkiskt te(tycker inte riktigt om vanligt). Imorgon kanske, skulle kunna inträffa imorgon är faktiskt ledig imorgon IGEN, har massa ledig tid över nu för tiden. I morse vaknade jag tidigt, städade lite (vilket jag även gjorde igår), diskade och städade i köket gick ut med alla sopor (fyra stycken). Insåg att jag missade bussen, har inte åkt buss på ett halvår tror jag och jag skyller på det och att jag glömt bort vart busshållplatsen var i princip. Tog mig i kragen och insåg att jaa okej jag har inte så bråttom, men nog fasiken var jag tvungen att älga (springa) till nästa buss, som jag höll på missa. Bra dag, fika på tehuset, spenderade för övrigt tre timmar där med marlene och malin, sen idol hos malin, niiice!

Trots att jag missade buss, höll på missa buss osv så gjorde Faten min dag två gånger.
Först för att hon är den stjärna hon är och spärrade hela simkortet, och sen för att hon
uppfyllde min önskan med ett underbart blogginlägg om insidenten. Tack för det!




tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

RSS 2.0