trettionde;2

Just ja, första advent igår vilket betyder julstädning!
mamma ligger givetvis lite före och är i princip klar med allt sånt, men mitt rum är kvar!
Det är dock ett problem jag fick lösa själv så idag är det städar dag, städa, städa!



sista november, imorgon är det december, kommer gå i en vindpust tills Faten är hemma
och då är det typ julafton, juldan, och nyår, nytt år och tiden sprang ifrån oss IGEN.
Den här tiden förra året oroade vi oss över vad vi skulle ha på oss på hundradagars,
jag vill igen igen igen, och helst igen.



Nu skulle jag inte säga nej
till en, fribiljett mot himlen


trettionde

om du vet vad du vill
om du vet


tjugonionde november igår, och våran, allas,
älskade Lars Winnerbäck spelade i z-hallen.
kärlek kärlek kärlek, det var magiskt, han är magisk.
Vi förlåter honom för att han inte spelade
kom änglar, för den här gången! Jag säger bara
en gång till, en gång till, en gång till!




sångerna blev kedjebrev man hör
när molnen hängde tunga ovanför
att lämna tystnaden och alla lögner
utanför


tjugofjärde; 2

Party like a rockstar

snart fredag!


tjugofjärde

när natten är här ska jag lämna allt tillbaks

Staden med LindaNy och Pillan igår, handlade faktiskt bara fika om det nu är så bara. Vi bokade biljetter för att se new moon där vid nio snåret, sagt och gjort vi kvart i nio samlades vi på bion. Köpte fel Maoam eller vad det heter, skulle ha hallon lyckades köpa körsbär?:O Linda köpte meny tre, alltså största med porre och cola. Camilla impulshandlade massa när hon stod längst fram i kön som vanligt och jag köpte tydligen en liter cola. Den var enorm. Dom har bytt ut stolarna i biosalongen, större och skönare det gillade vi. Innan reklamen och under reklamen var det skratt och prat, sen påminde camilla mig om att visa hänsyn lite då och då och även respekt så vi fick vara kvar i salongen. Halvbesvikna gick vi därifrån och längtar till nästa film.

Strax ska jag på bonus och kolla efter en byrå eftersom att jag förstört min rätt rejält, sen kanske staden med Erika. Ledig idag sen jobb hela veckan ut då, men på söndag är det LARS WINNERBÄCK, äkta kärlek.




                                                                   Ett mycket sällsynt exemplar


tjugotredje

Kiss in the sand


NU äntligen är våran lindaNy hemma i säkerhetslådan Östersund, henne ska jág träffa bara håret har torkat! Jag är ledig både idag och imorgon, skönt skönt skönt! sen jobb resten av veckan men det var en annan femma! :)

Nä nu har linda fått vänta för länge! Dags att lägga i en högre växel!

 



PUSS!


tjugoandra

himlen är oskyldigt blå

camilla har min externa hårddisk, synd bara att det kommer nya bilder hela tiden som hon kommer få vänta på att få haha! Sitter på sinnessjukt snygga/fula/galna bilder sen i fredags, blev bara 179 av dom men det är guldkorn om man säger så. Kändes att man hade varit ut igår iallafall, trög stängning och sen fick man skjutsa hem en full fullare marina vid tre också, ruuligt =). laddar inför en ny stängning, borde kanske sova lite till om man ska orka men jag är ledig måndag tisdag så det ska nog gå bra.

Bjuder på två guldkorn, Camilla det kommer mer givetvis.





                                                                                 Tack för det!


tjugonde; 10:49

You and me can wright a bad romance

Fredag, idag väntar jobb 12-19 sen stängning lördag söndag. Rolig helg osv, överväger att skippa utgång ikväll faktiskt, suget finns inte. Så typ Camilla om du inte ska göra något så ring mig :) Skulle behöva rensa gaberoben en gång för alla också, Camilla tycker att jag ska skänka mina kläder och det är något även hon borde överväga, så att man kanske kan öppna hennes gaberober utan att begravas berg av kläder.

Snart fyller StorJulian år också så Marielle, om det är något speciellt du/ni/han vill ha så säg det nu, helst nyss. Celines lillprins ska komma snart också, vi väntar förväntansfullt på att få träffa lillsprätten. Vi gillar utökning av TorvallaFamiljen, speciellt pojkar;)


Faten får gärna göra och klara sina tentor och fly upp hit så fort som möjligt.


                                                             Now matter how we struggle, we just won't get there

tjugonde

You never were and you never will be mine

Staden med pillan idag, hon hittade sig en kalassnygg röd peak jacka. det var dom pengarna, men hon är varm i vinter iallafall, känns bra! Jag hittade en jacka en klänning och leggins på bikbok, en tröja och en väst på ginatrícot och torrschampo, köpte även en sladd mellan datorn och tvn måste tillbaka på elgiganten imorgon och köpa en till grej, jag har för ny tv, eller! donken med pillan och kebab med thomas också, pengarna slirade iväg idag men det var det värt.

Intervjun på BikBok gick jättebra och jag ska få provjobba :D
gladare tjej finns inte nu!


nittonde

Igår hände det mycket, var ner och tränade på förmiddagen sen hem och duschade för att åka till Marielle, Camilla och LillJulian som för övrigt snart är storJulian och fyller ett! Han sov när jag kom så vi hann prata massa om våra glorydays och även skratta åt dom. Sen tog jag och camilla räääserforden ut till Sofia och tände ljus, där fick vi sällskap av både Therese och Sofias mamma.

Mot Torvalla igen för att plocka upp Marielle och inte bege oss till donken, när vi inte satt och åt så åkte massa sirener förbi och jag blev givetvis nyfiken och Camilla less på att jag var fem år igen, men Marielle var på min sida och två är ju mer än en, (det hjälpte dock inte när vi skulle till kyrkan för då bestämde jag åt dom). Efter att vi sett att det var en krock med två personbilar fick vi ont i magen och ångrade oss lite att vi åkte och tittade, vi borde ha vetat bättre. Enligt tidningen såg det ut att gå relativt bra så vi får hoppas det.

Vidare till Michael Jackson tribute i stora kyrkan, något som inte var riktigt så bra som jag förväntat mig (förlåt tjejer). en kille skulle iallafall döda allihopa så vi gick, hem hem hem och det var en trevlig kväll.

GRATTIS på födelsedagen ERIKA




Jag tände ett ljus för er.


artonde

look at the stars, look how they shine for you


Det går aldrig en dag utan en tanke på dig, aldrig en dag utan saknad
nu skulle du ha suttit och skrattat med oss åt den tråkiga åldern 19
då det inte händer något nytt, men att det ändå är något man ska fylla
för att klättra upp mot 20 osv, du skulle ha skrattat med oss.
Grattis på födelsedagen hjärtat, grattis på 19års dagen vår älskade ängel

femtonde

halva månaden har gått, och mina kära överlevde fredag den 13de verkar det som.

Fredag:
Camilla ringer och kvart i 12, en kvart senare sitter vi på bussen påväg till hennes pappa. Två hundar och lite frukost/lunch senare sitter vi på bussen mot staden, en kofta och fika inhandlades och camilla åkte med pappaLars och åt pizza och jag åkte med mammaMarina hem till hoodden. Kvällen spenderades hos Erika sconesbak och idol, sen gick vi på pause och lyssnade på ljuva toner och drog en och två öl, g3 och hela donken gänget var på g3 så vi kunde inte vara sämre. Massa promenad och en underbar Matilda senare och jag och Linus satt i min soffa och kikade på peter pan. sex somnade man iallafall, en bra fredag.

Lördag:
Sov, sov sov, stängning. kom hem halv fyra. det är en bra stängning

Söndag:
Stängning, hoppas på liiite tidigare kväll.




We have to hold on to our memories
I won't let go, ever


tolfte

if today was your last day
and if tomorrow was to late

Torsdag, vilket betyder att det är en vecka sen man for till forum! Depp blir man ju, fast det hade ju inte varit lika roligt om det var oftare så man får väl se det från den ljusa sidan kanske. Helg verkar det vara också, pax inte! Imorgon blir det nog mys med Erika, det blir gött det ska tydligen se idol som man inte sett sen audition-skiten. Sällskapet löser ju det mesta brukar man säga, dags att ta tag i livet kan jag tycka...eller vad säger du faten? Jag sa iallafall hejdå till Anna idag som åker till alla möjliga ställen nu, känns bra. Det som känns mindre bra är att hon ska flyga hela dagen imrogon, och imorgon är det fredag den trettonde..Linda gick det ju väldans bra för att ta sig till egypten, njaaa skulle jag säga va. hoppas alla kommer hem välbehållna iallafall, det vore roligt.

och du hjärtat, skulle snart ha blivit lika gammal och tråkig som oss.....


I'll hook you up with something, someone, somehow



elfte

elfte november

Jaa, jag överlevde forum, vill dock tillbaka nu helst nyss.
vart ska man börja om man ska beskriva helgen? Det går inte att få ner det så att någon som inte var man förstår det går inte att förklara glädjen, sammanhållningen, känslan, fyllan, festerna, danserna, kläderna, stugorna. inte ens bilder kan säga fler än tusen ord nu, men jag bjuder ändå på några.






faten saknar jag!

femte

då är det dags då, dagen med stort D eller helgen med det där H:et
Dags att börja packa eftersom att vi åker om två timmar haha, framförhållning är överskattat eller hur camilla? Min mamma är underbar nog att låna ut bilen i år igen, så nu är det bara att börja packa och ladda inför bilköringen i snöyran.



uppdatering? njaaa

tredje

Tisdag onsdag torsdag, det är nära nu!

Eftersom att det enda jag är bra på är att skjuta upp saker så har jag lite för mycket att göra idag
Fixa med dräkten till forum
lägga över hela datorn på hårddisken
upp på jobbet och fixa med ett pass
bränna skivor till forum
åka och handla mat till forum med Linda och Sofia'
förhoppningsvis träffa Linus

det är säkert massa jag glömt, men jag hämtade iallafall mitt körkort igår det var nice
jag kommer få svininfluensan i vemdalen, vilken sjukdom skulle inte spridas där?
Faten kommer hem idag igen, underbar jävla vecka!



synder, sex och sprit


andra

Fatens tåg var försenat så hon missade sin tenta, nedrans tåg som var försenat och nedrans lund som inte lät henne göra den. Bra för oss för att hon förmodligen kommer hem idag eller imorgon igen, det gillar vi. Dock så mår jag dåligt med henne, det där var väl det sista som behövdes tur att hon är stark.




It's still a little bit of your taste in my mouth


första november

NOVEMBER? nää nu lugnar vi ner oss känner jag. Jag sitter på massa bilder från fredagen och halloween, jag ska givetvis bjuda på dom och camilla du ska få dom, allihop om du är snäll.

Fredagen tackar jag camilla för, som står ut med mig i vått och torrt och som är awesome med mig(speciellt i baren) haha. Avsked för angelica som är på malta nu HUGA! Lördagen tackar jag donken för, eller! jobbade 11-21 på lillänge, skyndade mig ner och jobbade 22-03 på stortorget. Mycket fylla och mycket roliga människor plus mina klockrena nissar från lillänge helt okej kväll med helt okej betalt och pengar gillar vi ju?

Söndag, jobb från 10-16 trodde jag, kom en buss fem i fyra och angelica fick stanna till fem för att det kom en buss tjugo över fyra också det är lycka det. Skyndade mig och hämtade linus, hockey i brulle som ÖHC förlorade. mmm, det var ju värt att stressa för? Fika hos linus och sen upp till Camilla, vi har söndagstradition hon och jag Ensam mamma söker, och vi ska snart skaffa barn (inte tillsammans). Marlene kom förbi och sa hejdå, hon åker ju till australien imorgon tydligen och malin är redan på väg dit så hon fick sig ett lyckatillbliinteuppätenavallahemskadjursomfinnsdär-sms. Och Faten åkte hem till lund idag , bort till lund, ner till lund åt fel håll helt enkelt. snart jul.......


läängre inlägg, skyller på storhelgen
du känner mig för väl

RSS 2.0