I'm runnin' out of air

And it's not fair

OCH eftersom att jag var ledig igår tog jag tillfället i akt att städa mitt rum, det visade sig att det verkligen behövdes. Dammiga hyllor blev dammade(?) och speglar som inte tvättats på ett och ett halvt år går numera att se sig själv i, där mina kära lämnat sina prints

"Torvalla knullar snuten"- Faten (eller stod det 1464?)
"A ♥ M" - Moa (förra yran haha)
"Anna" - Anna

Camilla, du skrev också något minnet sviker mig bara som vanligt, appropå camilla så opererar hon käken nu, eller så är det klart. Hon har väntat på den här operationen ett tag och det är bara att hoppas att det gick bra och att det inte gör så ont nu. För vi ska fika idag, jag camilla malin och marlene. Så ska jag träffa Linus också, ska bli niiice. Nu ska jag gå och diska tror jag, bilen är på service idag också så jag måste cykla till stan och som alla vet så är det höst såatte, kallt? (och ni som känner mig vet ju att bilen står nära hjärtat i alla väder, haha )

Och våran allas Viktor Andersson är på väg till Malta om han inte redan är framme, jag ger honom ett lycka till och en spark i baken, sparken är mest för att jag är sinnes avis på honom.


some things never change at all

Look at the stars

Fint väder idag va angelica?
- jaa, det är det väl!
vill du vara ledig?
-jaaa!

Så då var man ledig idag, skönt skönare tisdag.

Sitter och myser på ikeas hemsida och önskar att jag hade en tom lägenhet och lite extra pengar i fickan, fasiken vad jag skulle kunna hitta på mycket roligt då. Kanske får hjälpa Faten i hennes lägenhet om jag har tur (a). Min underbara anna har stickat en halsduk till mig också, det är kärlek det! Och eftersom att det snöade igår så kommer den väl till hands nu i kylan, vilken tajming!



look how they shine for you

tjugoåttonde september

Sovmorgon idag, sådär på en måndag det gör en bara gött. Trots det så blev jag väckt av donken vid 11, lika bra kanske att kliva upp och fånga dagen. Ska ner på stan och lämna tillbaka leggings, kanske köpa nya och kika lite på affärerna. Spendera lite pengar som jag inte har :)



Det är madicken på tv, underbara underbara madicken.


"varför finns det ett ord som heter slicka om man aldrig får göra det"


will you stay with me

will you be my love among the fields of barley

söndag, ännu en vecka avklarad!
en måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fest, lördag och söndag vecka!
Mycket folk, löning, snurrade lite och var bakis i två dagar = fredag

nu är jag typ ledig känns det som, jobbar bara tre timmar imorgon
sen tror jag att jag är ledig någon dag, skulle vara skönt om det var sant.
är ju iallafall oktober snart insåg jag nu, bra där. det betyder ju att
det blir kallt, halt, frost, vinterjackan ska fram, snart forum dock, peppar!
och framförallt så får man se faten snart!




the city never sleeps


I remember you

Fick min dagliga dos av Faten idag, hon har fått nyckeln till hennes lägenhet. Undebart tycker jag att det lät, tiden går lite för fort när man pratar med henne, glömde lite bort att jag var med thomas och christian på stan och lät dom vänta en stund, haha men det var det värt. Var iallafall på stan med dom lusarna från halv två till halv sex i princip, två av dom timmarna spenderades på att fika (Knappt Faten trodde vad hon hörde), jaa jo även jag är förvånad. men som sagt jag band fast dom vid stolarna och tvingade dom att sitta där med mig. (?) Jag har min kamera, det har ju gjort min dag i flera dagar nu. På Fredag blir det inflyttningsfest, och jag var och kikade efter inflyttningspresent idag, ska göra ett nytt försök med angelica och linnea imorgon tror jag och verkligen hitta något.

bring thoose happydays back, just bring them to me





I thought that beeing strong meant never losing your selfcontrol

wish for rain

pratade med faten tills telefonen brann i princip, saknar henne jag. att fundera på vad vi ska äta genom telefonen är inte riktigt samma sak som att sitta i hennes kök och fundera på det, det brukar vi vara riktigt bra på. NU gick det inte så bra, faten handlade vitlöksbröd och tomater iallafall, TOMATER.


Don't take what you don't need


tjugoandra september

I ever been the kind to ever let my feelings show

igår var mammsen snäll nog och hämtade ut min kamera, så nu är jag hel igen skulle man kunna säga. Tur att jag har den nu eftersom att jag ska på inflyttningsfest hos sofia på fredag och då kommer den komma väl till användning. frågan är bara vad man kan köpa i inflyttningspresent? det får linnea angelica och co lösa tycker jag.
Lutar åt maskerad den 17de, kan bli roligt!

men nu måste jag nog göra frulle, och pallra mig till jobbet, trodde jag började 11 idag men tydligen var det halv 11 så atte, mindre sovmorgon och tur att jag såg det sekunden innan jag somnade, annars hade det kunnat bli stressigt!





nu rör jag mig! (en kvart senare)

another place for us to shine

Fick mig en mysig kväll med Camilla igår, blev mörkrödhårig och fick se lite ensam mamma söker! alldeles för länge sen(camilla, jag menar inte att se på ensam mamma söker), det måste vi göra om snarast.  vi gick tillbaka i tiden och lyssnade på musik som vi lyssnade på när vi va young and fun och tryckte på play och båda brast i skratt samtidigt, haha vad har vi inte gjort i våra dar alltså! underbart underbart underbart

Dags att åka på jobbet kan man tycka, på torsdag ska jag nog på ginas smygpremiär och kolla när camilla jobbar asset av sig, eftersom att jag inte äger några pengar så kan det vara svårt att handla =)



Tack för att du är du,
och för att du påminnde mig om
vad som är värt att kämpa för,
det är kärlek det!


battlefield

"jag ska lägga mig i tid", har jag lyckats gjort det en enda dag när jag ska jobba dagen efter? det är lite komiskt att jag lägger mig tidigare när jag är ledig dagen efter än när jag börjar 10, lol på mig. Jobb sen for jag till Linda igår, vi kom faktiskt fram till massa vettigt (äppelkakan var givetvis vettigast) trodde jag inte om oss, åkte till Victor och kikade nån kinesfilm som jag halvt om halvt sov till så jag skulle bege mig hem. var hungrig och lurade med mig thomas på en kebab sen blev det lite nhl hos erik, sen var klockan halv fyra, hejja angelica. Idag däremot ska jag umgås med min prinsessa, det var liiiite för länge sen!




och du, jag ger inte upp. Jag kommer säga exakt samma sak varje gång du är på botten, för sån är jag och sån är du, så tro inget annat. Du och soluppgången va, jag hoppas bara att du aldrig skulle få för dig något dumt.

nobody said it wad easy

nobody ever said it would be this hard

Lördag, blir en lugn sådan, film med victor tippar jag på. Sen ska man upp och jobba 9 imorgon,
ingenting jämfört med när jag börjar på måndag, klockan 6!? vem är på mc donalds och äter innan dom ens vaknat undrar jag bara? det visar sig väl, tiden går rätt sakta när det inte är nå mycket folk men det löser sig väl. Funderar fortfarande på om det var bartömning igår, har ju inte hört något från mina fyllevänner så jag antar att dom söp sig under bordet. Dags att borsta gaddarna och bege sig mot hard work work!



The Scientist


fredag, artonde

Ny duschad osv, skönt skönt.
fick sms av faten precis när jag var inne på hennes blogg, det var lite läskigt
Jag ska nog dra i mig någon mat, funderade på utgång men blir nog lugn.
hoppas att thomas kommit på något vettigt att göra, märks väl..
sitter och funderar på om det är bartömning på marité, men det är väl lika
bra att jag inte vet misstänker jag, kan bli en U-sväng isf!




coldplay - violent hill


when nothing else matters

Jobb Jobb Jobb, men jag tog mig igenom dagen?
är ju ledig 30de är ju något att se fram emot iallafall!
Ska snart träffa victor en sväng, trevligt värre sen sova,
joppa joppa imorgon, rolig fredag osv!



Whitout you love, I'm homeless


Take my hand

and walk with me

Hittade min man igen, Justin Bieber!
Vilket underbart barn alltså, PAX!



090916, ojshdå

har man varit duktig idag tillochmed, var givetvis lat i morse ett tag, sen tog jag tag i mitt liv.
Började städa rummet (vilket behövdes, och Camilla typ som ditt såg det ut), tog en pause, åt
och pallrade mig ner på goldsgym och tränade. Åkte hem och fick massa god mat eftersom att
mamma har tjejmiddag, fortsatte städa(ja, så mycket var det att städa)kika idol, samt fotbollen
allt på samma gång som jag lyssnar på Jordin Sparks - Battlefield och Bon Jovi - Bed of roses

I allt städ hittade jag massa roligt och nostalgiskt, en anka som Niklas gjorde till mig på syslöjden när vi gick i nian eller någon liknande, var jag givetvis tvungen att påminna min vän om. Mitt champagneglas sen studenten som jag inte använde, det fick sin plats bredvid min underbara studentmössa (som ska få en egen hylla sen någon gång när jag har ork). Oseriösa men ändå seriösa alla hjärtansdag kort från torvallatiden, en fint ritad blomma underteckat "din idol". Jag hittade mina hängda ankor jag fick av mina käraste för x antal år sedan, underbara människor jag har som vänner. Camilla och Marielles fina konfirmationskort, Camillas vykort från nice och paris, fick mig ett skratt för "amsterdam var sunkigt så vi drog till paris redan nästa dag" och "har inte sett någon haj än men håller utkik för fullt" Allt detta är fördelen med att inte städa så ofta, då skulle man veta vart man hade alla underbara saker som hjälper minnet.





Through it all


Borrowed time

all we have is borrowed time

15 september igår,
grattis på 20 års dagen, hoppas att du har det bra - hoppas ni har det bra
saknad men aldrig glömd

igår fick jag en smakbit av Linus, vi spelade massa wii (jag förlorade såklart nästan alla matcher),
så kikade vi idol och en highschoolloverfilm efter det, sen pallrade jag mig hem och kikade på en hemsk film
dumt nog, uscha the last house on the left, jag rekommenderar ingen tjej att se den själv på natten.

nämen, nu kanske man ska göra något vettigt.
göra frukost kanske?



och faten, tack för dig!


So close, but so far away

one step at a time

tisdag och angelica är ledig idag, blev väckt av thomas (och då snurrar jorden åt fel håll), tog mig i kragen så åkte vi ner på stan och lämnade igen filmer osv, sen då? vad har vi gjort egentligen. Var till önsjön en sväng, fick punka på lillforden och var barnvakt med henke en sväng. Nu ska jag strax bege mig till Linus, umgås med han lite, sen vet jag inte vad kvällen har att bju på, men det visar sig väl misstänker jag!

ledig imorgon  med, men sen är det jobb resten av månaden, awesome!



menee, ut med hunden var det ja:)


11 september

kom nyss att tänka på att det är åtta år sedan attacken, känns ju som förra året typ?
ojsh ojsh, läskigt att tänka på.

Har iallafall jobbat mina timmar idag, trött tjej sitter och kollar på idol nu.
tog även på mig massa timmar mer imorgon också, jobb: 10.30-18.00
även utgång imorgon, ska bli nice, mönstertema, jordu!

jag tycker inte att Felix Västerhamn borde gett sig in i idol, det kommer bara förstöra för honom
han är för bra helt enkelt, han kommer hamna i fel fack, inte bra inte bra!


Fredag, elfte september

Snart har halva september gått och gömt sig någonstans också, vad fasiken?
ska snart pallra mig upp och göra frukost, kan vara en bra idé va!
mamma gjorde matlåda till mig, kan vara något om man ska överleva dagen.
fick sms av Linda som undrade om jag skulle med och dansa ikväll, dansa what? kände jag men
jag fick inget svar, får hoppas det döljer sig en respektabel ursäkt till att hon inte svarar på mitt sms.

nä, dags att ta dig i kragen Angelica!

I like you a lot lot, think you're really hot, hot
Saknar min lundbo!




bring your sweet lovin, bring it on home to me


Let's pretend

okej, det blev inget "mirakelmål" av zlatan i Sveriges match mot Malta, dock så vann vi (mot laget vi vunnit simpelt över de 10 senaste och enda spelade matcherna) på självmål, lika stor skräll som "mirakelmålet". Nu skäms jag lite inombords.

Var ledig idag med så jag tog mig i kragen och for ner och tränade på golds, hurtig som man är!

10 imorgon: jobb 11 - 21
11 fredag: jobb 10-18
12 lördag: jobb 12-15, träning, städa?
13 söndag: jobb 10:45 - 19, middag hos mormor och morfar, pillan fyller år =)
14 måndag: jobb 18-21
ledig tisdag, onsdag! happyface


near to you


you turned me out

and now I can't turn back


Nytränad, nyduschad, underbart!
det är så en ledig dag ska spenderas, träffade även annapanna en sväng idag också.
Imorgon ska jag få smaka på henne lite mer, det ska bli trevligt. var på tok för länge sen.



istället för mmmm marabou

säger jag, ooo oboy!

länge sedan jag var så sugen på något som jag var sugen på oboy nyss alltså, helt sinnes.
hade stängning idag men snart ska jag nog pallra mig ner i sängen, märks väl.
Imorgon är jag ledig, ska bli skönt att få sova ut, igen. Började iofs inte förren kvart i fem idag men.
Ska pallra mig iväg och träna imorgon också, ska nog cykla in tillochmed, måste ju tänka på miljön.
jag har tilloch med lite träningsvärk sen igår,eller så är jag bara stel. kan inte bestämma mig.


har kikat upp språkresor, plugg osv, det kanske blir något av mig också? föga troligt men vad vet man :)
Linda och Jocke kom och hälsade på mig idag på jobbet, göttmos..



dags att leave the data behind yaaah...

I know you want me

you know I want ya!

Undra hur skönt det skulle vara att vara tillbaka i turkiet igen? faan vad niice det vore va.
men nu laddar vi om inför höstforum, visst var det så. bara två månader kvar ju, sinnes.
Igår blev det jobb, hann även kika lite datorer i lillänge eftersom att min håller på kollapsa.
slutade, fick sms av camilla hon ville träffa mig om jag var på sen, liiite för sen var jag på att svara
så hon hann åka hem, men inte gjorde det nå inte, åkte man och hämtade upp henne såklart,
två kebaber, misshandel(camilla är van, men hon tyckte ändå att det gjorde ont), några hungriga studenter och massa skratt senare var vi nöjda och glada och begav oss hemmåt. tack för det SCS!


och nu då? ska ta bilen och hämta cykeln hos Linda strax(om den står kvar sen Linda, så bli inte förvånad)
är ju fin vere så man borde ju cykla till jobbet, ska nog bege mig på jocks (goldsgym) sen också,
slog huvudet kraftigt i Turkiet och det har satt sina spår, haha!


Faten hittade sin bok, gud kunde givetvis inte låta henne
ha en helt bra dag så hon fick något annat på köpet.


It's better than yours, Damn right!


4 september

jaa joo, nu är man hemma efter en händeserik sinessjukt varm vecka i turkiet,
snacka om att byta ner sig, från 35 plus till regn, borta bra men hemma....
frågan är om man ens ska nämna vad vi gjort och vad som hänt på ett offentligt ställe?
bara det säger väl en hel del så jag tror att jag skippar det, hemma är vi iallafall, helskinnade.
Det var som att försvinna en vecka, som att tiden stått still, tog inte länge innan verkligheten
kom ikapp mig. När jag åkte var det bara några timmar sedan jag träffat faten, och att hon
var nere i Lund och inte hemma hos sig så jag bara kunde ta bilen (latangelica) upp till henne
och berätta alla sjuka saker som hänt, kom ikapp mig. Jag kan knappt vänta tills vi ska ner
och göra Lund osäkert med henne, nyss typ!


ääsch,har varit utan datorn en vecka, lite ovan det här nu!
jag får fortsätta senare helt enkelt, och jag vet inte om bilder kommer eftersom att
kameran gett upp (Faten, du vet vilket nederlag det är för mig (flukta))

ps, Faten, jag älskar att du skriver om ditt träningsläger osv, du måste fortsätta hålla oss uppdaterade!

RSS 2.0