Ge mig!


Nu är det nära, för att vara mer exakt så är det två vekor kvar, tills jag och mina tjejer tar oss en tripp till spanien.
Längtar, längtar, längtar gör jag. Ordet gör inte känslan rättivsa, det beskriver inte hur jag känner, men fasiken så jag längtar. Det vattnas i munnen bara av tanken på alla goda drinkar vi ska dricka, hur vi ska njuta och bara släppa loss, sola, bada och göra vad vi vill. Jag känner redan värmen steka mot huden och skratten ekar i mitt huvud. Det kommer bli det bästa någonsin ladiees, det tvivlar jag inte på.

Och inte nog med det så blir det ju yran innan, tur som man har så fyller man ju år dagen innan yran börjar, YES.
Kan det bli bättre än så? klart det kan, en yra med alla underbart sköna människor och LARS WINNERBÄCK det gör min sommar, det kommer bli klockrent. Vad vore Sverige utan honom egentligen, det är en riktigt bra fråga!
Något negativt måste väl givetvis komma, ja jo det gör det. Melissa Horn och Lars Winnerbäck spelar samtidigt, hur tänkte dom då undrar jag? det var nog det dummaste jag hört på länge. Jag är kluven, det är jag men jag lämnar aldrig Lars Winnerbäcks sida, får bara hoppas på att dom spelar "Som jag hade dig förut" tillsammans, det vore guld.


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är


RSS 2.0