tjugofjärde

Julafton då tydligen, klev upp för en timme sen ungefär julkänslan ligger just nu på noll
Dags för en dusch kan man tycka, men det är pippi på tv och jag har svårt att slita mig.
jag skulle kunna gå och lägga mig igen, men det känns lite fel så jag biter ihop
slår in dom sista julklapparna och beger mig mot mormor och morfar som förmodligen
sitter som på nålar för att det är julafton, det är charmen med dom.

men nu är pippi slut, duschen väntar




god jul var det va?

tjugoandra

eller tjugotredje nu?
min kära tremänning fyller år idag, litten sjuttonåring blir hon men det är nära arton nu.
Jag kom precis hem ifrån mys med mina donkenflickor, vi hade julmys med kakor som jossas mamma bakat lite olika glögg julmust och pez. Härligt gäng det där och imorgon åker erika till uppsala för att fira jul med pappsen, trevligt tycker jag att det låter.

Igår stängde jag på donken sen började jag sju i morse på bikbok, resultatet är tre timmars sömn. Jag behöver lite mer, så sängen känns otroligt lockande nu när jag ska jobba på båda ställena imorgon med. Måste även på stan och handla sista julklapparna och slå in dom, jag måste också göra klart mormor och morfars julklapp.

frågan är när jag ska hinna allt?
Börjar med att sova, godnatt

tjugonde/tjugoförsta

fjärde advent och dan före dan .....osv
känns inte riktigt rätt att hälsa dom som handlar god jul och ha en trevlig jul riktigt än, det känns som att det ska vara iallafall två veckor kvar..minst. inte mycket att göra åt, myckte arbete väntar dessa juldagar men det blir nog gött.

Alla min hjärtevänner är hemma nu, och jag drog ihop oss på samma ställe i fredags bra gjort av mig tycker jag och det var en minnesvärd kväll kan man säga. Middag först, och en spännande efterrätt som jag gett mig på att baka. Vin cider öl och minttu,, alla underbara människor samlade i min lilla lya. Kortspel som spårade, dom flesta spårade på sina vis kan man nog säga. runt 20 i ett begav vi oss från mig mot krogen iallafall. och bara krogen är en historia i sig alltså. Jag kan knappt vänta på att få se bilderna. Det blev ingen sömn heller, jag och simon skulle se alice i underlandet men jag var så teknisk så jag inte ens fick igång min VHS. Vi åkte på efterfest på annersia och sen vid 10 i morse bar det iväg mot vägar jag kände igen.



Men tack för det, jag längtar tills nästa gång
(nu när jag mår lite bättre)

artonde;2

you just don't know

jag har gjort efterrätten nu, snart ska jag och marrelina iväg och handla litte
sen kööör vi.



I am a highwayman on the road again


artonde

nu är det artonde december om man tittar på klockan, själv tycker jag att det är sjuttonde och fortfarande torsdag. Imorgon är det fredag och faten kommer hem, imorgon är det sex dagar kvar till julafton tydligen. det går lite för fort nu va? så jobbar man varje dag hela dagarna fram tills dess, och efter ännu mer. Men imorgon är en bra dag, då blir det middagsmys och utgång med tjejorna, det är något man sett fram emot kan jag säga. appropå det så är det väl dags att ladda både kamerans och mina batterier om jag ska orka med morgondagen.

Igår fick jag en smakbit av Camilla, det var mys. hon är mys och kärlek.



my heart is takin' over

sextonde

I've never been the kind to ever let my feelings show

Klev upp i tid idag, känns bra. Sen om jag gjort något vettigt sen jag klev upp går ju att diskutera givetvis. Frukost, diskat, tränat och städat lite, joo men det känns rätt okej en dusch nu sen ner på staden och fixa sista med julklapparna och julkorten.
Och givetvis en fika med Malin och Johanna, myspys.

Vi har fått snö också, massor av den. Forden trivs mindre bra på vintern har jag märkt.
Jag vill ha vårforum nu, men först vill jag ha en smakbit av alla mina kära på fredag.



All that I know about us, is that beautiful things never last
that's why fireflies flash

femtonde

Idag kommer malin hem, och imorgon ska jag få en fika med henne och johanna!
i princip klar med julklappar, att man ska kunna vara ute i tid i år, jag gillart.´
Staden och viking med thomas igår, och lite sagan om ringen. det är skönt att vara ledig.
Tisdagar är sega dagar, har pysslat lite...tänkte baka..tänkte träna.
äsch, det är skönt att vara ledig. Inga måsten.




För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

elfte

elfte december och jag hälsar grattis till pappsen, 45 år chansar jag på att han blir trots att han kommer tjura kvar vid att han är 29. Good luck chuck, isf skulle jag fortfarande vara 18 och det är jag inte, eller?

Igår iallafall, drog mig ur sängen och åkte ner och framkallade bilder till julklapp. Åkte hem och la mig i sängen igen, träffade simon en sväng han var ute och körde med släpvagn, det såg svårt ut. Camilla och Linda låg i Malins säng och var dryg (iallafall mot trötta mig) jag sa kom och hämta mig bara. Och dom kom, vi åkte till pause och tog en varmchoklad, eventuellt att camenilla drack te . Vidare till donken, nuggets,pommes, vatten, äckelpeppeljuice och chokladmilkchake, cheddar osv. gött, sällskap av robin och emil fick vi också.

"Fan vad jag känner igen dom som sitter i bilen där", - Linda eller Camilla (minnet sviker mig)
"Jahaa, dom i bilen utanför?, inte jag (stirrar nonstop)"- jag

Jag gick och klagade på Carin, och tog tillfället i akt att stirra lite mer på dom i bilen, och det missade dom ju inte iallafall. Vi gick och dom stod på parkeringen haha, vi började köra.
"NEeej, kör fram igen och kolla reg nummret.."det var starten på våran kväll, som slutade med några snurr i brunflo. Massa skratt och en pingvinstång.

Vi gav upp, efter dom givetvis och åkte till camilla och mös med tee och skratt till johan glanz

                                                              Underbar torsdag, tack för det tjejer

tionde

Hmm, på söndag är det tredje advent? då borde det vara en vecka kvar till jul tycker jag men det är det inte. två veckor idag är det. Idag hoppas vi på att Camilla får ta bort gipset så hon blir glad och mindre handikappad.  I värsta fall ska hon ju ha det i tre månader till, det vore ingen höjdare. Idag är det bakdag hemma hos mig, och jag sitter och mår som en stucken gris för fjärde dagen i rad.

Imorgon fyller pappsen år, då blir det en biltur till bispen.



Gratulerar Pillan som tog körkortet igår, bra gjort!

åttonde;2

Idag har jag och camenilla varit på staden litte, och mysit med hennes hundar en sväng, jag köpte en korg(?) julklappar en kabab och klädhängare! Camilla köpte kläder och... kläder! Det var trevligt, sen fick hon kina mat med jobbet ikväll också så hon har ju inte haft en dag att klaga på om man uttrycker sig så. Man kanske borde göra illa sig? verkar flyta ganska bra då, eller vad säger du C? Film med erika och bråk med skrivaren, det var min kväll.

Camilla Strindlund:
haha elllerhuuuur va ska du göra ?
jag tänkte fråga om vi skulle gå på badet

Det Camilla glömde var att hon har gips på armen, good luck chuck


Faten klarade tentan idag, det tror jag.
Den 18de ska man styra något, dags att planera Angelica.



jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i


åttonde

Lycka till på Tentan idag Faten, sen är det bara 10 dagar kvar!

Idag är det väl på tiden att man tar tag i något, energin finns verkligen inte jag förstår inte vart jag slarvat bort den. Har iallafall duschat, ska göra frukost och åka till mormor och hämta bilder och sen på staden en sväng, kommer inte ihåg vad jag ska göra där men det märks väl om jag kommer på det.




tonight I'm gonna find a way to make it, without you


Sjunde

Idag har man tydligen namnsdag också, grattis alla Angelicor!

Sjukt seg dag har jag haft, för bakis igår har nog inte återhämtat mig helt än. Idag jobb jobb, sen stress stress till marielle christan och julian för att fira lillen som fyllde ett i lördags. Camilla väntade på mig där, söthon litte paket och fika och sen skjutsade jag Camilla till däänsen. Tog mig en tupplur sen bakade jag och kikade public enemies, trött man är va.

Nuuu är man ledig fram till lördag kanske söndag, på fredag ska jag till Pappsen som fyller år.
Och i veckan är det bara att fixa julklappar och kanske några tidiga till mig själv?



It's impossible to turn back time

femte;2

när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
vinet och skulden jag har


dags för en dusch, inte lukta usch osv va
löördag


                                                                en skönhet inspirerar till en lögn

femte

december
imorgon är det andra advent!

Jag äter frukost nu, när man egentligen ska äta lunch. Somnade ändå vid halv två igår och ändå sover jag som en stock till halv 11. Dags att göra något av livet och inte bara jobba kan jag känna.

Pernilla och Linda är på Back Street Boys i helgen, snyyggt tjejer!

Jag vill ha vår, och sommar och gääärna Lars Winnerbäcks sommarturné!
det är kärlek


En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än,
för en tid som bara går och aldrig kommer igen

tredje

vi lyckades tydligen bra på skidskytte igår, tjejerna tog hem både första och andra platsen! bra jobbat tycker jag, idag är det herrarnas tur, men jag tror på norge. Riktigt trevligt julbord med Bikbok på Arctura igår var det, god mat och bra sällskap. Vi ska på julbord på hov när fatna kommer hem, har jag bestämt. Kolla den 19de i kalendern tjejer och återkom till mig vettja. Dags att börja planera känns det som, juldagen alltså? jag jobbar tydligen till 9 och börjar halv 8 dagen efter verkar bli att vara chaufför eller något för mig. jag som laddat inför juldagen ett år, eller ja 364 dagar kanske 363 eftersom att man inte va så pepp dagen efter när man var bakis men efter det så har man längat. Hur löser jag det här?


Camilla är söt med gips tycher jag, undra om hon håller med?
Fatna kommer iallfall strax hem, även jag håller räkningen 15 dagar.



vi vandrar den långa vägen hem


andra

It's not hard to fall

Igår spenderade jag och Camilla hel dagen på staden, vi hann göra mycket trots att det inte ens kändes som att vi gick på alla affärer vi faktiskt gick på. Vi hann såklart fika inte bara en utan två gånger, en på pause och en på tehuset innan bussen hem gick. Jag tycker att vi gjorde en bra dag på staden.

Hem och kikade GossipGirl, sen en promenad med Thomas i vintervädret.
Sen begav jag mig upp till mitt lilla handikapp, där var även Gisela vi pratade lite skit och kikade sinnessjukt gamla bilder. Hann även med en snickerskaka såklart, det var gött jag och camilla är duktiga på att baka. Just ja, det gjorde vi igår det var mysfaktor300.

Stressdagdå, jobb nu till 18, sen samling med bikbok halvsju-sju för att äta julbord på arctura.



Your faith was strong but you needed proof
Hallelujah, hallelujah


RSS 2.0